سیاست وزارت علوم توسعه دانش بنیان ها است
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوروی گفت: توسعه دانش بنیان ها از سیاست های این وزارتخانه بوده که از هیچ تلاشی دراین زمینه دریغ نداریم .
به گزارش همگام با البرز از کرج غلامحسین رحیمی شعرباف امروز در بازدید از پارک علم و فناوری البرز اظهار داشت: بنابراین برای دستیابی به هدف افزایش دانش بنیان ها ، پارک های علم و فناوری ظرفیت قابل توجهی به شمارمی روند.
وی افزود: باید در هرشهرستان کشور حداقل یک مرکز رشد داشت که براساس بررسی ها این مهم محقق نشده و تا رسیدن به آن فاصله زیادی داریم .
رحیمی گفت: اکنون ۲۰۲ مرکز رشد در کشور داریم درحالی که تعداد شهرستان ها ۴۵۰ شهرستان است بنابراین باید پارک های علم و فناوری توجه بیشتری را دراین زمینه به خرج دهند.
وی یادآورشد: اکنون تسهیلات با سود کمتر در بخش دانش بنیان ارایه می شود و این اقدام نقش موثری در توسعه دانش بنیان ها و استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت های علمی برای توسعه در بخش های مختلف دارد.
رحیمی بیان داشت: براساس آمار استان البرز فروش محصولات فناور شرکت ها قابل توجه بوده و پارک علم و فناوری این استان توانسته از میانگین کشوری بالاتر رود.
معاون وزیر علوم اضافه کرد: بازار سازی در بخش دانش بنیان به ویژه شرکت های تازه تاسیس با مشکلات و سختی هایی روبر رو است که بسیاری از شرکت هایی تازه کار هستند زمین می خورند بنابراین باید پارک های علم و فناوری تمهیدات ویژه ای را دراین زمینه داشته باشند.
وی همچنین تاکید کرد: توجه ویژه به فناوری و توسعه فناوری، تقویت کانون ها و مراکز نو آوری، اثر بخشی اجتماعی و مهارت آموزی باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد .
رحیمی گفت: برنامه های راهبردی کلان دانشگاهی در بخش دانش بنیان است که باید با شرایط محیطی بومی سازی شود تا بتوان گام های موثری را در زمینه استفاده هرچه بهتر از ظرفیت های دانش بنیان برداشت.
رییس پارک علم و فناوری البرز نیز در این بازدید بیان داشت: نگاه صنعتگران نسبت به پارک و مراکز رشد عوض شده و با قرار گرفتن این بخش ها در کنار هم در تلاش برای تحقق هرچه بیشتر اهداف هستیم .
مهدی عباسی افزود: بسیاری از برندها در استان البرز پای کار آمدند که دراین بین نباید از ظرفیت ویژه بخش خصوصی غافل شد بطوریکه با تعامل و ارتباط بین شرکت های دانش بنیان و فناور تلاش های علمی خوبی برای توسعه درحال انجام است.
وی با اشاره به اینکه استان البرز قطب علم و فناوری کشور است ادامه داد: باید با استفاده از ظرفیت های موجود در این استان برای توسعه علم و فناوری ، جوانان و دانش آموختگان تلاش های وافری داشت.
عباسی خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی نه در استان البرز بلکه در کشور دارای توانمندی ها و ظرفیت های فراوانی است که این ظرفیت ها و توانمندی ها می تواند به تولید ثروت از علم و فناوری در کشور کمک کرده و به بی نیازی کشور منجر شود.
انتهای پیام /شراره کهنسال