نظام مالیاتی یکپارچه بر اساس اعلام تمام داراییها تدوین شود
نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هر وقت دولتها به درآمد بیشتر رسیده اند نیاز آنها به بخش خصوصی کمتر شده است، گفت: نظام مالیاتی یکپارچه بر اساس اعلام تمام داراییها تدوین شود.
به گزارش پایگاه خبری همگام با البرز از کرج، به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرز،سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی در نشست با فعالان اقتصادی استان البرز که در محل اتاق بازرگانی استان برگزار شد، اظهار داشت: یکی از بخش های فعال اقتصادی کشور استان البرز است و با توجه به تمرکز حوزههای مختلف صنعت، کشاورزی و خدمات در این استان یکی از پویاترین استانهای کشور است.
وی با بیان اینکه رشد بالای ورود جمعیت مهاجر به البرز سبب شده که این استان در کنار ظرفیتهای موجود مستعد آسیبهای اجتماعی و امنیتی شود، افزود: از سویی به دلیل وجود صنایع و خدمات سازنده در البرز بخش مهمی از سرمایه گذاریها و دارایی های موجود در این استان انجام شده و باید به البرز توجه ویژه ای شود.
نائب رئیس مجلس اول شورای اسلامی تاکید کرد: اکنون در کشور دیوان سالاری داریم که مقرارت، ساختار و عملکرد تربیت نیروی انسانی در آن با توسعه تولید به عنوان راهبرد کلان کشور تناسبی ندارد.
وی ادامه داد: اکنون در مجلس یازدهم به عنوان سومین مرتبه در طول سال های گذشته ایجاد زیرساختهای توسعه اقتصاد صنعتی دنبال شده است و در این راستا سازمان های پیشران توسعه گرا و مجتمع های بزرگ اقتصادی، کشاورزی و صنعتی را خواهیم داشت.
قاضی زاده هاشمی با تاکید بر اینکه هر وقت دولتها به درآمد بیشتر رسیده اند نیاز آنها به بخش خصوصی کمتر شده است، افزود: به عنوان نمونه به سمت سرمایه گذاریهای یارانه ای متکی بر پول نفت حرکت شد و بعد از کاهش در آمدهای حاصل از این بخش سرمایه گذاریهای حاصل از آن هم کاهش یافت و بنگاههای اقتصادی وابسته به این نوع سرمایه گذاری هم با مشکلاتی مواجه شد.
وی با تاکید بر اینکه برخی مسائل اقتصادی موجود با مواردی مانند اصلاح ماده ۳۸ قانون تامین اجتماعی حل نمیشود، عنوان کرد: بیش از ۱۲۰ سال است که متکی به درآمدهای نفتی بوده ایم و نمی توانیم از درآمد حاصل از آن بگذریم، از طرفی بیرونیها هم با بازی می کنند و هر زمان عزمی جزم می شود تا تغییر ساختاری در ایجاد درآمدها داشته باشیم مجدد به درآمد حاصل از نفت روی می آوریم.
نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مخالفتی نداریم که کشورداری را به خود مردم و بخش خصوصی واگذار کنیم، افزود: اگر فعالان این بخش می خواهند از حوزه فرمان بری به فرماندهی وارد شوند باید بدانند که درگیریهایی مانند مالیات هم خواهند داشت.
وی تشریح کرد: باید توجه شود که از یک فعال اقتصادی به دلیل کار تولید نباید مالیات اخذ کرد و تنها اگر آن شخص ثروت خود را تبدیل به ویلا و ماشین کرد باید از او مالیات دریافت شود.
قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه مالیات تنها کسب درآمد برای دولت نیست، افزود: مالیات برای کم کردن فاصله اقتصادی و جهت دهی به میزان مصرف در جامعه است.
وی تاکید کرد: باید دستگاههای مختلف جمع شوند تا تمام مالیات را بصورت یکپارچه بر اساس شفافیتی که مشتمل بر ثبت تمام دادهها و داراییها باشد، اجرایی شود.
وی گفت: به عنوان نمونه بگوییم مانند کشور کانادا شویم اما انتطار داشته باشیم که دولت در داراییهای ما سرک نکشد و این مواد پنهان بماند.
نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اتاقهای بازرگانی نزد مجلس جایگاه مهمی دارند و مجلس گوش شنوا برای شنیدن مطالبات آنها دارد، افزود: تمامی قوانینی که در موضوعاتهای مختلف مانند بهبود مستمر فضای کسب و کار داشته ایم همه در راستای توجه به فعالیت اتاقهای تعاون، اصناف و بازرگانی و در خواست خود فعالان این بخش ها در مجلس مطرح بوده است.
وی با تاکید بر اینکه نمایندگانی از اتاق تعاون و بازرگانی زمان بسته شدن بودجه به عنوان نمایندگان بخش خصوصی حضور دارند، عنوان کرد: ای کاش زمانی این فرهنگ نهادینه شود که دولت تمامی امور مشتمل بر تصمیم گیری، اجرا و نظارت همه را به نهادهای مردمی از جمله صنوف و فعالان اقتصادی بسپارد ،اما آن زمان باید خود این نهادها پاسخگویی باشند.
قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه شرکتها حق ندارند زیان انباشته خود را بر دوش مردم سوار کنند، افزود: به عنوان نمونه بهره وری نیروگاهها به طور میانگین اکنون حدود ۳۷درصد است، در حالی که باید ۵۵ درصد باشد و در این میان مردم مقصر این کاهش بهره وری ها نیستند.