ورود سازمان ملی استاندارد ایران در دوران تحولی به عرصه خدمات

به گزارش پایگاه خبری همگام با البرز در حاشیه هفتمین همایش صنعت آرد و نان ایران زهرا پیراوی مدیرکل نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی دارویی، بهداشتی و حلال از رویکرد تحولی سازمان ملی استاندارد ایران و ورود آن به عرصه خدمات و اجباری شدن استانداردهای گندم و برنج در صد و پانزدهمین شورای عالی استاندارد خبر داد.

وی افزود: استاندارد آرد گندم به لحاظ میزان سبوس آرد گندم برای بهینه سازی و افزایش خواص تغذیه ای آرد و نان برای هفتمین بار مورد تجدیدنظر قرار گرفته است.

پیراوی به مشکلاتی نظیر عدم نظارت مکفی بر صنف نانوایی جهت الزام به عدم استفاده از جوش شیرین و بلانکیت تاکید نمود و به عدم بهینه سازی بذرها و مدرنیزه کردن کاشت اشاره نمود و به تلاش های سازمان ملی استاندارد ایران در جهت تقویت این صنعت و ارائه ساز و کارهای مناسب و قانونی اشاره نمود.

پایگاه خبری استان البرز

انتهای پیام/شراره کهنسال

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ممنون از ثبت دیدگاه. پس از بررسی نمایش داده خواهد شد.