اهمیت بهبود تراز تجاری میان ایران و ترکیه

رئیس اتاق بازرگانی البرز با اشاره به اهمیت برپایی پاویون اختصاصی معرفی محصولات این استان در نمایشگاه‌های بین‌المللی از جمله ترکیه گفت: یک هدف مهم از این تصمیمات بهبود تراز تجاری ایران با ترکیه است.

به گزارش پایگاه خبری همگام با البرز پرهام رضایی در دیدار با سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در استانبول با تاکید بر اهمیت گسترش سطح تعاملات میان فعالان اقتصادی طرفین در حوزه روابط بین‌الملل اظهار داشت: به یقین برگزاری وبینارها و دیگر دوره‌های آموزشی قبل از اعزام هیات‌های تجاری نقش مهمی در آشنایی فعالان اقتصادی با ظرفیت‌های کشور مقصد ایفا می‌کند و در صورت برنامه‌ریزی برای اعزام هیات های تجاری به ترکیه اتاق البرز آماده برگزاری چنین دوره هایی است.

وی افزود: صندوق پژوهش و فناوری البرز در کنار پارک علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان این استان از ظرفیت های بالایی برای معرفی شرکت های فعال در این زمینه برخوردار هستند و اگر بستر لازم برای برگزاری نمایشگاه های خارجی فراهم شود، اتاق بازرگانی البرز برای آماده سازی مقدمات آن اقدام خواهد کرد.

رئیس اتاق بازرگانی البرز پیشنهاد داد که به طور مشترک توسط صندوق پژوهش و فناوری البرز در کنار انجمن شرکت های دانش بنیان طرحی را به منظور برگزاری نشست های B۲B برای تولید محصولات مشترک و یا انتقال تکنولوژی با کشورهایی نظیر ترکیه پیاده سازی کنند.

وی گفت: حدود ۶۵ درصد کارخانه های آرایشی- بهداشتی کشور در البرز فعال است، شرکت های تولید کننده قطعات خودرو این استان نیز از ظرفیت بالایی برخوردار هستند، انتظار ما این است که با کمک سفارتخانه ها زمینه حضور واحدهای تولیدی کشور به ویژه البرز در نمایشگاه های بین المللی فراهم شود.

رضایی با اشاره به اهمیت برپایی پاویون اختصاصی معرفی محصولات البرز در نمایشگاه های بین المللی از جمله ترکیه گفت: به یقین تجار ایرانی نیز از این موضوع استقبال خواهند کرد، چند شهر ترکیه از ظرفیت بالایی برای برپایی چنین نمایشگاه هایی برخوردار هستند و یک هدف مهم از این تصمیمات بهبود تراز تجاری ایران با ترکیه است، چون بر مواردی مانند کم شدن نوسات ارزی اثرگذار خواهد بود.

از شرکت های دانش بنیان ایرانی به منظور حضور در رقابت های تجاری بین المللی حمایت می شود

در این دیدار جواد معبودی فر سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در استانبول با اشاره به بخشی از صحبت های رئیس و معاون اول موسیاد از حمایت صنعتگران، تجار و فعالان صنعتی مسلمان گفت: بر اساس همین صحبت ها با توجه به اعلام آمادگی البرزی ها، برگزاری نمایشگاه ها و رویدادهای بین المللی در ترکیه به منظور حضور شرکت های ایرانی را می توان در دستور کار قرار داد.

وی با این توضیح که در نشست های مشترک میان فعالان اقتصادی ایران و ترکیه می توان به نتایج موثر و هدفمندی دست یافت، گفت: شرکت های دانش بنیان با وجود ظرفیت هایی مانند نیروهای شاغل تحصیل‌کرده و قدرت خلق ایده های نو سرمایه ای ندارند و  باید از سوی دولت و سرمایه گذاری بخش خصوصی حمایت شوند

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در استانبول عنوان کرد: در کنار استانبول شهری مانند ازمیر که در مرکزیت شهرهای حاشیه دریای اژه قرار دارد ظرفیت خوبی برای ایجاد و برپایی نمایشگاه معرفی محصولات ایرانی است..

وی با  اشاره به ضعف شرکت های ایرانی در معرفی محصول و تولیدات خود در نمایشگاه های بین المللی عنوان کرد: تنها برخی شرکت ها ظرفیت های تولیدی خود را در قالب ارائه کاتالوگ به شرکت های ترکیه ای معرفی می کنند.

معبودی فر گفت: ظرفیت های شرکت های البرزی به ویژه دانش بنیان ها باید در قالب  فایل های ویدئویی یا بروشورهای تبلیغاتی به هنگام حضور در نمایشگاه های خارجی به بازدیدکنندگان ارائه شود، به عبارتی فرصت های بازاریابی و فروش محصول برای تولیدکنندگان و صنعتگران البرز از این طریق حاصل می شود.

پایگاه خبری استان البرز

انتهای پیام/شراره کهنسال

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ممنون از ثبت دیدگاه. پس از بررسی نمایش داده خواهد شد.