گردشگری خوراک محصولی نو پا با خلاقیتی نا محدود در جذب گردشگر است
نویسنده کتاب علمی گردشگری خوراک گفت:گردشگری خوراک محصولی نو پا با خلاقیتی نا محدود در جذب گردشگر است.
زهرا لاریجانی (وانیا) ،نویسنده کتاب علمی گردشگری خوراک در گفتگو با پايگاه خبرى همگام با البرز اظهار داشت:هدف از تالیف این کتاب بررسی صنعت گردشگری در ۱۰ بخش متفاوت با موضوع غذا و نقش آن در توسعه گردشگرى و فرهنگ عامه اقوام ايرانى است .
این کتاب شامل بخش های متنوعی از جمله اهداف گردشگری خوراک قابلیت ها ،محدوديت هاو چالش پيش روى اين صنعت در ایران می باشد . این کتاب اولين كتاب علمى مى باشد که در اين زمينه منتشر شده است .
وی افزود : بدون شک خواندن این اثر برای کسانی که در حوزه ی گردشگری فعالیت دارند ثمر بخش خواهد بود و الهام بخش شيوه هاى نوين در جذب گردشگر مى باشد.
انتهای پیام/شراره کهنسال