نمایشگاه پشت دریای وهم از الناز بورنگ برگزار شد

نمایشگاه انفرادی الناز بورنگ با نام پشت دریای وهم در کافه گالری آیا برگزار شد

 

به گزارش پایگاه خبری همگام با البرز الناز بورنگ آرتیست و نقاش و مدیر موسسه هنرهای تجسمی بورنگ در نشست خبری نمایشگاه انفرادی خود با نام پشت دریای وهم که در کافه گالبرز آیا برگزار شد، اظهار داشت: این نمایشگاه حاصل ماهها تلاش و تحقیقات بسیاری نیز بوده است.

وی افزود: هدف اصلی از برگزاری این نمایشگاه آشنایی با فرهنگ های کشورهای مختلف و معرفی معرفی اسطوره ها و الهه های اساطیری گوناگون در فرهنگ های مختلف است.

بورنگ با بیان اینکه هر کدام از این الهه ها بر اساس زیستگاه محیطی خلق و داستان پردازی شده اند،عنوان کرد: این الهه ها در زندگی انسانهای معمولی تاثیرگذار و نقش اساطیری مهمی را ایفا کرده اند.

این هنرمند نقاش با بیان اینکه این نمایشگاه مختص حوزه آب و تاثیراتی که انسانها بر روی محیط زیست دارد برپا شده است، گفت: الهه های مختلف در حوزه آب در این نمایشگاه به تصویر کشیده شده است.

وی ادامه داد: تابلوهای نقاشی این نمایشگاه با تکنیک میکس مدیا کار شده است و ترکیبی از متریالهای مختلف است و از رنگهای گیاهی ساخت دست بوده است.

مدیر موسسه هنرهای تجسمی بورنگ ادامه داد: این نمایشگاه از 7 دیماه سال جاری تا 21 دی ماه از ساعت 16 الی 22 در کافه گالری آیا به نمایش گذاشته خواهد شد.

در این نشست ایمانا شوندی مدیر گالری آیا با بیان اینکه خط و مش کافه گالری آیا این است که بتواند به هنرمندان جوان و هنرمندانی که فلسفه و فکر جدید با پشت کار قوی هستند کمک کند ، افزود: ما میدان جدیدی را برای هنرمندان در اقتصاد هنر ایجاد کرده ایم تا افرادی که دارای خلاقیت و هوش هنری هستند بتوانند مسیر پیشرفت خود را به آسانی طی کنند.

شوندی با بیان اینکه هنرمندانی هستند که با تفکر خاصی نسبت به استوره های خاص سرزمین های مختلف توانسته اند در این حوزه پیشرفت کنند، گفت:نمایشگاه پشت دریای وهم در خصوص اساطیر آبها و الهه های آب در حال برگزاری است و امیدواریم با تمهیدات انجام شده نمایشگاهی در 3 حوزه خاک، هوا و باد نیز با وجود هنرمندانی مانند الناز بورنگ برگزار شود.

همچنین در این نشست سارا باقرزاده نقاش شاعر و سفیر صلح دوستی ایران با اشاره به اینکه آثار این نمایشگاه بسیار زیبا بوده و مفاهیم الهام گرفته در این نمایشگاه قابل تحسین است، خاطرنشان کرد: نظریه ما هنرمندان این است که دنیای هنر دنیای بدون مرز بوده و دیدگاه هنرمندان به جهان هستی یک نگاه نزدیک و دوستی در تمام کشورها با فرهنگ و نژادهای خاص است.

باقرزاده با توجه به اینکه در حوزه هنر مرزها بی معنی هستند، بیان کرد: هنرمندان یکی از تاثیرگذارترین انسانهایی هستند که در جهان هستی در قید حیاط جریان دارند و با زبان هنر و آثاری که ارایه می دهند و با درونیات خود پل ارتباطی با کشورهای دیگر برقرار می کنند.

وی ادامه داد: امیدواریم هنرمندان دیگر در یک فضای لطیف تر و زیباتر و به دور از جنگ بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند و بتوانند با از بین بردن  قید و شرط های کشورها در تبادل هنر پیش قدم شوند.

استاد نادر بیات نقاش و هنرمند ایرانی نیز در بازدید از این نمایشگاه با اشاره به اینکه عناصر چهارگانه آب، باد، خاک و آتش در کل دنیا جزو عناصری هستند که بسیار حاِئز اهمیت بوده اند، افزود: در قرنهای مختلف برای هر چیزی که مهم بود الهه می ساختند و از آن به طور شایسته ای نگهداری و ستایش می کردند.

وی با بیان اینکه نگاه این نمایشگاه یک نگاه علمی بوده و با نگرش امروز یک نگاه متفاوت است، عنوان کرد:کشور ما یک کشور متمدن بوده و دارای هنرهای بسیاری است و هنوز کسی نتوانسته تمدن و بنایی مانند تخت جمشید در کل دنیا خلق کند پس آثار هنری ایرانی مانند نقاشی الناز بورنگ هنری وصف ناشدنی است.

هادی فتحی مقدم نایب رییس انجمن دوستی همکاری ایران و هند نیز در این نشست با بیان اینکه فعالیت های انجمن های دوستی در کنار وزارت امور خارجه  که بحث های سیاسی را پیگر می کند در حوزه فرهنگی،هنری  نیز بسیار پویا عمل کرده ، گفت: هنر زبان مشترک ملت ها بوده و این هنر است که می تواند بسیاری از گسستگی ها را متصل کند.

وی در ادامه عنوان کرد: در این نمایشگاه به الهه ماما گانگا که نماد توانمندی و قدرت بوده است اشاره شده که خود نوعی زبان قدرت ، توانمندی، برکت و غیره است.

فتحی مقدم با توجه به اینکه  تبادل تجربیات و ایجاد انگیزه از مهمترین مزایای برگزاری نمایشگاه های هنری است، افزود: امیدواریم شاهد برگزاری اینگونه نمایشگاه هایی برای تبادل فرهنگ بین کشور خود و دیگر کشورها باشیم.

محمد حسن زاده خطیر طراح و بنیانگذار سازمان بین المللی غیر انتفاعی  soiai و عضو رسمی سازمان w.l.p.o  نیز در این نشست با بیان اینکه تمام هدفم برای ورود به فضای علمی تلفیق علم و هنر بود که در این زمینه همه هنرمندان به دلیل عدم‌ ثبت آثارشان در رنج به سر می‌برند  و بسیاری از آثارشان کپی شده و مورد کپی برداری قرار می‌گیرد، گفت: بنده به عنوان مدیر اجرایی و استراتژیک یک شرکت بین المللی و گالری در تورنتو کانادا انتخاب شده ام‌ و توانسته ام  آثار هنرمندان را ثبت بین المللی کنیم.

وی با بیان اینکه تمام هدف ما ساماندهی آثار هنرمندان بوده است، ادامه داد:  ما درسازمان  s.o.i.a.i  به معنی مدرسه ایده و اختراعات  تمام آثار و ایده هنرمندان در آنجا ثبت می شود وکسی نمیتواند آثار هنرمندان را بی اجازه کپی نماید.

 

 

 

 

 

 

 

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ممنون از ثبت دیدگاه. پس از بررسی نمایش داده خواهد شد.