کاهش کمبود کلاس‌ها و چالش‌های جدید در مدرسه‌سازی

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان البرز در بیست و هفتمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان، از کاهش چشمگیر کمبود کلاس‌های درس در استان از 8 هزار به 5 هزار و 200 کلاس خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری همگام با البرز محمدرضا اسپرورین، رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان البرز امروز در بیست و هفتمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان مطرح کرد: برای خیر بودن پول لازم نیست، بلکه دل لازم است. بدین منظور ابتدا باید ثروت و تمکن فکری داشت تا بعد به تمکن مالی برسیم.

وی عنوان کرد: افراد توانمند مالی کم نیستند اما این شما خیرین نیک‌اندیش بودید که توانستید ورق را برگردانید و مسیر آینده را تغییر دهید. 11 سال پیش، زمانی که اعلام کردیم استان البرز با کمبود بیش از هشتهزار کلاس درس مواجه است، دل‌نگران شدیم و گلایه کردیم اما امیدوار ماندیم.

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان البرز اضافه کرد: امروز، با همت و همراهی شما عزیزان، این عدد به 5هزار و 200 کلاس کاهش یافته است؛ پیشرفتی بزرگ که بدون مشارکت شما محقق نمی‌شد. این دستاورد فقط با ثروت مالی ممکن نبود؛ بلکه به ثروت و تمکن فکری نیاز داشت.

اسپرورین با اشاره به اینکه امروز، آغاز جشنواره‌های خیرین مدرسه‌ساز کشور از استان البرز است، اذعان کرد: ما در این استان، در حال تغییر یک گفتمان قدیمی هستیم؛ گفتمانی که معمولاً در آن گفته می‌شود: ما کردیم، ما ساختیم، ما داریم و … امروز می‌گوییم موفقیت، جایی ا‌ست که مردم پای کار باشند.

وی با بیان اینکه دولت، دستگاه و مجموعه‌ای موفق است که مردم از آن حمایت کنند، خاطرنشان کرد: در استان البرز، شما مردم و خیرین نیک‌اندیش، 10 برابر دولت در امر مدرسه‌سازی کمک کردید و این، مایه افتخار ما و نشان‌دهنده بلوغ اجتماعی و ثروت فکری مردمی ا‌ست که آینده‌ را می‌سازند.

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان البرز عنوان کرد: همه ما می‌دانیم که البرز پایین‌ترین سرانه آموزشی کشور را دارد اما با افتخار می‌گویمشما خیرین، در حال شکستن طلسم این محدودیت هستید امااین پیشرفت بزرگ، بدون زحمات ارزشمندی که در مناطق و شهرستان‌ها کشیده شد، امکان‌پذیر نبود.

اسپرورین با بیان اینکه اگر امروز شاهد این حرکت مثبت هستیم، به دلیل وجود همدلی و همکاری مؤثر میان دولت، مردم و خیرین است، اظهار کرد: در هیچ دوره‌ای، چنین همدلی را در استان البرز شاهد نبودیم. اکنون در هر هفته، شنبه‌ خود را با جلسه نهضت مدرسه‌سازی در استانداری آغاز می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: نتیجه این رویکرد آن است که امروز در البرز، هیچ پروژه نیمه‌تمام و بلاتکلیفی در حوزه مدرسه‌سازی نداریم و این دستاورد بزرگ، بدون وجود یک تیم منسجم و دلسوز در سازمان نوسازی مدارس امکان‌پذیر نبود. همین عملکرد حرفه‌ای بود که موجب شد اعتماد مردم جلب شود.

حسن مهرانی، مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان البرز در حاشیه بیست و هفتمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز این استان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از کرج از فعالیت 573 خیر مدرسه‌ساز در البرز خبر داد و گفت: بیش از 85 درصد مدارس این استان خیرساز هستند.

وی با بیان اینکه بر اساس ماده 18 قانون مدرسه‌سازی، باید به ازای هر 200 واحد مسکونی یک مدرسه ساخته شود اما در البرز این اقدام رقم نخورده است، تصریح کرد: 13 شهرک مسکونی در استان البرز وجود دارد که دارای 200 واحد هستند اما حتی یک مدرسه هم نساخته‌اند.

مهرانی در ادامه عنوان کرد: تنها شهرکی که این ماده قانونی را اجرا کرده شهر جدید مهستان است. این شهر 12 مدرسه احداث کرده است. اما شهرک سپهر که جنب زندان رجایی شهر واقع شده یک هزار و 800 واحد مسکونی دارد اما هیچ مدرسه‌ای نساخته است.

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان البرز خاطرنشان کرد: مهم‌ترین چالش مدرسه‌سازی در البرز، کمبود زمین است؛ خیر داریم اما زمین نداریم. در انتهای باغستان به سمت بیمارستان البرز با بحران مواجه هستیم و یک مدرسه بیشتر احداث نشده و زمین هم نداریم.

انتهای پیام/شراره کهنسال

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ممنون از ثبت دیدگاه. پس از بررسی نمایش داده خواهد شد.