بازدید دکتر خوشدل رئیس دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران از کارخانه تولید فراورده های گوشتی در استان البرز

به گزارش پایگاه خبری همگام با البرز دکتر جمالی سرپرست اداره کل دامپزشکی استان البرز در معیت دکتر خوشدل رئیس دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران، دکتر ناصحی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران و جمعی از مسئولین واساتید آن دانشگاه، دکتر ضیائی رئیس اداره تشخیص و درمان اداره کل دامپزشکی استان البرز و دکتر معینی کارشناس دارو درمان اداره کل دامپزشکی استان البرز به منظور آشنایی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با فعالیت نظارتی اداره‌ کل دامپزشکی استان البرز در خصوص بهداشت قرنطینه ایی و کنترل کیفی فرآورده های خام دامی بخصوص گوشت مرغ و گوشت قرمز وارد شده به کارخانجات و صنایع پروتئینی استان و مراحل مختلف تولید بازدید انجام شد.

در ابتدا این بازید مدیریت کارخانه با توضیح مراحل و فرآیند تولید و انواع محصولات تولیدی کارخانه و تاکید بر اهمیت نظارت های دامپزشکی افزود: در این کارخانه ،جهت تولید انواع فرآورده‌های گوشتی از جمله سوسیس، کالباس و همبرگر ،عمدتا از گوشت های وارداتی که با نظارت مسئولین فنی مستقر در کارخانه و نظارت های های خوب و مستمر دامپزشکان و ناظرین شرعی اعزامی به خارج از کشور تامین گردیده، استفاده میگردد و گوشت های وارد شده به کارخانه، از کیفیت بسیار بالایی برخوردار میباشد.

در پایان، بازدیدی از مجموعه تولید محصولات پروتئینی توسط دکتر جمالی سرپرست اداره کل دامپزشکی استان البرز ، دکتر خوشدل رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران و هیئت همراه صورت گرفت.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ممنون از ثبت دیدگاه. پس از بررسی نمایش داده خواهد شد.