صندوق پژوهش و فناوری البرز وظیفه خطیر حمایت از دانش بنیان ها را برعهده دارد

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری البرز حمایت مالی از شرکت های دانش بنیان استان در بستر تولید انواع محصولات فناورانه و صادرات محور را وظیفه خطیر این صندوق عنوان کرد.

 

به گزارش پایگاه خبری همگام با البرز علیرضا باباخان در حاشیه نشست فعالان دانش بنیان و فناور که با حضور مسولان سازمان توسعه تجارت و رایزنان و مدیران مراکز تجاری شش کشور همسایه در پارک و علم و فناوری در محل صندوق پژوهش استان برگزار شد،عملکرد و کارایی شرکت های دانش بنیان استان البرز به ویژه در تولید انواع محصولات‌صادرات محور با بهره گیری فناوری های نوین را گامی در مسیر حضور پررنگ استان در بازار جهانی صادرات ذکر کرد.

 

وی تصریح کرد: شرکت های دانش بنیان پیشرو البرز در تولید محصولات با بهره گیری از طرح های ابتکاری و فناورانه می توانند از حمایت مالی صندوق پژوهش و فناوری استان برخوردار شوند.

 

وی گفت: هدف از سرمایه گذاری کلان صندوق پژوهش و فناوری البرز رشد و تقویت دانش بنیان های استان و اماده کردن آنان برای ورود فعال در بازرهای داخلی و خارجی است.

 

وی ادامه داد: این صندوق با سرمایه گذاری در 10 شرکت تولید محصولات صادرات محور در زمینه های “هوش مصنوعی”، “نفت و گاز”، “قطعه سازی” و “گیاهان دارویی” بستر را برای حضور محصولات این شرکت ها در بازار بین المللی صادرات مهیا کرده است.

 

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری البرز بر پایی این نشست با حضور مدیران تجاری ایران و رایزن های اقتصادی کشورمان در کشورهای مختلف را فرصتی مناسب در توسعه صادرات شرکت های دانش بنیان استان البرز عنوان کرد.

 

باباخان گفت: در حوزه گیاهان دارویی فعالیت های موفقیت آمیزی را برای درمان کبد چرب، الزایمر، ترک اعتیاد، افزایش وزن شاهد هستیم که می تواند به عنوان محصولات صادرات محور راهی کشورهای هدف در منطقه شود.

 

*خانه صمت البرز بستر را برای صادرات محصولات گیاه درمانی استان مهیا کند*

وی به خانه صمت البرز به عنوان یک تشکل بخش خصوصی توصیه کرد زمینه بازاریابی و بازار سازی محصولات گیاه دارویی تولیدی استان را فراهم نماید تا این محصولات گیاه درمانی موثر راهی بازار های صادراتی شود.

 

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری البرز در ادامه اظهاراتش با تأکید بر لزوم ورود پررنگ دانش بنیان ها به هوش مصنوعی گفت: هوش مصنوعی می تواند حتی تشخیص دهد تا یکسال آینده فرد به چه امراضی دچار خواهد شد.

 

وی تاکید کرد: اگر در بحث هوش مصنوعی با وزارت بهداشت کشورهای مقصد رایزنی انجام شود و “سیتی اسکن” بیماران انها در اختیار این شرکت قرار گیرد، امکان ارایه خدمات درمانی از راه دور وجود دارد.

پایگاه خبری استان البرز

انتهای خبر/شراره کهنسال

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ممنون از ثبت دیدگاه. پس از بررسی نمایش داده خواهد شد.