نمایشگاه فن بازار دریچه ای بسوی توسعه پایدار
معاون برنامه ریزی هماهنگی امور عمرانی فرمانداری فردیس تصریح کرد: جوانان ایران جوانان خلاق و صاحب ایده اند که می توانند کارهای زیربنایی تولید آنهم از نوع فناورانه را نیز رقم بزنند.چرا که آنها برای آینده ، آورده دارند.
به گزارش پایگاه خبری همگام با البرز حمید عبدالله پورمعاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان فردیس در حاشیه افتتاح نمایشگاه فن بازار هفته فناوری در مرکز آموزشی بین المللی علمی کاربردی قند کرج با حضور در غرفه گروه اقتصادی طاها، (مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی ترازپردازان طاها) اظهار داشت: نمایشگاههایی با این کیفیت، بیانگر توان و ظرفیت بالای جوانان خلاق این مرزو بوم است که می توان نشانه های امید به آینده را در تک تک آنان یافت. چرا که فی الواقع آینده سازان مملکت را همین جوانان نخبه با تلاش و پشتکار رقم خواهند زد.
وی افزود: این که عده ای دستاوردهای علمی، پژوهشی و فنی خود را با اهتمام ورزی توانسته اند به مرحله تولید برسانند مایه شعف و بالندگی است، زیرا مسیر توسعه و رشد امروزه در تمام دنیا از زیر ذره بین دانش و فناوری و محصولات فناورانه می گذرد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: به جرات می توان گفت برخی از تولیدات فناورانه حوزه های مختلف در نمایشگاه در قالب خود، کم نظیر و حتی بی نظیر بود که شاید مشابه خارجی نیز نداشتند.
معاون برنامه ریزی هماهنگی امور عمرانی فرمانداری فردیس تصریح کرد: جوانان ایران جوانان خلاق و صاحب ایده اند که می توانند کارهای زیربنایی تولید آنهم از نوع فناورانه را نیز رقم بزنند.چرا که آنها برای آینده ، آورده دارند.
عبدالله پور با تاکید بر این نکته که، گپ میان ایده پردازی تا بازار برای فناوران باید برداشته شود، گفت: باید به گونه ای عمل کرد که علاوه بر صیانت از آنان (جلوگیری از سرقت ایده ) بتوان مسیر تجاری سازی را برای ایده فراهم کرد.
این مقام مسوول در فرمانداری فردیس حمایت از ایده های نوآورانه را برای تبدیل آن به ثروت را یادآور شد و اذعان کرد: ما بنوبه خود در حد بضاعت، پذیرای جوانان جهت رفع مشکلات در فرمانداری فردیس هستیم.
عبدالله پور پیشنهاداتی نیز داشت و مطرح کرد: پیشنهاد من اینست که، برپایی نمایشگاه هایی اینچنین باید استمرار داشته باشد و دیگر این که حتی می توان نمایشگاه فن بازار را در شهرک های صنعتی برپا کرد که در دید صنعتگران و صاحبان صنایع باشند. تا آنها بتوانند نیاز خود را با فناوران مطرح کنند و بر طبق نیاز بازار فناور ، محصول فناورانه تولید کند.
وی عنوان کرد: هر چه نوآور و فناور بیشتر با نیاز صاحبان صنایع آشنا شود، سطح تولید بالا خواهد رفت و از وابستگی ما به خارج کمتر خواهد شد و به نوعی ما با کاهش خروج ارز مواجه خواهیم شد.
عبدالله پور در بخش دیگری به مجموعه مشاوره و خدمات کارآفرینی تراز پردازان طاها اشاره کرد و گفت: گستره فعالیت بالای مرکز کارآفرینی طاها، نشان از تبحر و خلاقیت و توانمندی این مجموعه می باشد و امیدوارم گستردگی فعالیت های مختلف در این مجموعه موجب کاهش انرژی عزیزان نشود چرا که هدف والایی را دنبال می کنند و علنا کار جهادی در مجموعه انجام می شود.
وی افزود: بهرحال ایجاد فضای کسب وکار جدید و اشتغال جوانان در قالب کارآفرینی نیاز هر جامعه است که مرکز کارآفرینی طاها می تواند به لحاظ توانمندی الگوی مناسب را به جوانان فناور و جویندگان کسب و کار ارائه دهد.
انتهای پیام/شراره کهنسال