سالانه ۸۶ هزار تخم مرغ در البرز تولید می شود

مدیرکل دامپزشکی البرز گفت: حوزه تولید و فعالیت تولیدکنندگان حوزه دامپزشکی که محصول آن را مردم‌مصرف می‌کنند از حساسیت بسیار بالایی برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری پایگاه خبری همگام با البرز از کرج علیرضا رفیعی‌پور ظهر در حاشیه بازدید یک واحد تولیدی دام و طیور در شهرک صنعتی هشتگرد ضمن تبریک هفته روابط عمومی و ارتباطات گفت: قرار است از برخی مسیرهای تولید غذای مردم بازدید و از فعالیت‌های سرمایه گذاری و فضای تولید این فعالان عرصه صنعت بازدید کنیم و با چرخه تولید تخم مرغ و فعالان آن آشنا شویم.

وی افزود: مجموعه مرغ تخمگذار این شرکت با بیش از،۴۰۰ قطعه مرغ تخم گذار از جمله واحدهای نمونه استان و کشور محسوب می شود.

وی تصریح کرد: دامپزشکی بدنبال تامین و تضمین غذای مردم بوده و تولید و چگونگی آن و تامین سلامت غذای مردم، ورود به بازارهای البرز جهانی،و پیمان‌های منطقه ای دارد و بابد به الزامات منطقه ای عمل کنیم تا شرایط صادرات را داشته باشیم.

رفیعی پور با اشاره به اینکه بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن تخم در کل کشور تولید می شود، بیان کرد: ایران در این حوزه رتبه ششم در کشور را دارا بوده که این تخم مرغ ها بای در بازارهای جهانی جایگاهی برای خود ایجاد کند که این امر خوشبختانه میسر شده است.

وی با توجه به اینکه در این رابطه زیرساختهای ایجاد در استان وجود دارد و مجموعه که امروز بازدید کرده ایم ادارای شرایط این امر بوده است، خاطرنشان کرد: تمام مراحل تولید در حوزه خوراک موجود زنده باید شرایط بهداشتی و … داشته سرمایه گذاران شرایط عرضه را داشته باشند.

وی افزود: امروز در دل سرمایه گذاری ۱۵۰۰ میلیاردی هستیم که از بتن مردم برخواسته شده است.

این مسوول اظهار کرد: در حوزه تولید و فعالیت تولیدکنندگان حوزه دامپزشکی که محصول آن را مردم‌مصرف می‌کنند از،حساسیت بسیار بالایی برخوردار است و اگر در حوزه سلامت و دام، مرغ ،آبزیان، غذا ،تجهیزات و …دقت لازم‌وجود نداشته باشد هر آن ممکن است بیماری سراغ آن مجموعه آمده و زحمات از دست رود و سرمایه‌های بسیاری تلف شود.

مدیرکل دامپزشکی استان البرز گفت: وقتی وارد مجموع تولید می‌شویم در سال جهش تولید و مشارکت مردم مسوولیم بدنبال حمایت و مشوق سرمایه گذاران و تسهیل امور آنان باشیم.

رفیعی پور با اشاره به مجموعه مرغ تخمگذار گفت: این مجموعه با تکنولوژی بالا و تولید روزانه ۱۷ تن محصول و با ظرفیت ۳۰ تن با دو نفر کارگر خدمات ارزنده ای به استان ارائه می‌دهد.

مدیرکل دامپزشکی استان البرز اظهار کرد: در حوزه فرآورده‌های خام باید زیر ساخت‌های مناسبی ایجاد شود، چرا که انتقال تکنولوژی به صورت بومی سازی مطرح است .

وی با بیان اینکه صنعت مرغ کشور دارای ۷۰ سال سابقه بوده در صورتی که به همین نسبت صنعت مرغ دنیا ۱۵۰ سال قدمت داد، عنوان کرد: در برخی موضوعات از جمله واکسن‌نیازمند دنیا هستیم و در این‌عرصه از تولیدکنندگان باید حمایت کنیم .

پایگاه خبری البرز

انتهای پیام/شراره کهنسال

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ممنون از ثبت دیدگاه. پس از بررسی نمایش داده خواهد شد.