جهش ۱۵ رتبه‌ای البرز در کاهش نرخ تورم

استاندار البرز از ارتقای ۱۵ رتبه‌ای این استان در کاهش نرخ تورم در سال گذشته خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری همگام با البرز مجتبی عبداللهی در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان البرز افزود : استان البرز در سه‌ماهه نخست سال گذشته در رتبه هفتم تا چهارم کشوری از لحاظ رشد نرخ تورم قرار داشت، اما با برنامه‌ریزی دقیق و اقدامات موثر اقتصادی، در پایان سال به رتبه بیستمین استان از نظر رشد تورم دست یافتیم.

وی بیان داشت: این بهبود ۱۵ رتبه‌ای در شاخص کاهش نرخ تورم، نتیجه هماهنگی و هم‌افزایی همه‌جانبه در جلسات تنظیم بازار، نظارت مستمر بر قیمت‌ها، حمایت از تولید داخلی و نظارت‌های میدانی بوده است.

عبداللهی تاکید کرد: مقابله با تورم نیازمند نگاه علمی، سیاست‌گذاری هوشمند و همراهی فعالان اقتصادی است و استان البرز توانست با تشکیل منظم کارگروه‌های اقتصادی و بهره‌گیری از ظرفیت کارشناسی، به یکی از موفق‌ترین استان‌ها در کنترل رشد تورم تبدیل شود.

استاندار ضمن قدردانی از تلاش‌های مجموعه مدیریتی استان اظهار داشت: امیدواریم با ادامه این مسیر و تقویت زیرساخت‌های اقتصادی، شاهد پایداری در روند کاهش تورم و افزایش رفاه مردم باشیم.

عبداللهی با اشاره به اهمیت جذب سرمایه‌های مردمی در محلات گفت: برای توسعه سرمایه‌گذاری محلی، باید سرمایه‌گذار کوچک را به سمت تولید و سرمایه‌گذاری بزرگ را به سمت زیرساخت هدایت کنیم. این مدل می‌تواند در قالب یک سامانه محلی برای تجمیع سرمایه‌های خرد اجرایی شود.

وی با اشاره به همکاری مجموعه مدیران استان در طرح‌های توسعه‌ای افزود: مدیران باید با ایده‌ها و طرح‌هایی که دارند، کمک کنند تا سرمایه‌گذاری در محلات با مشارکت جوانان و گروه‌های مردمی شکل بگیرد. هدف ما این است که در قالب قرارگاه اجتماعی و طرح “۲۰۲۰” که البرز پایلوت آن است، مدل‌هایی برای جمع‌آوری سرمایه‌های کوچک طراحی و عملیاتی شود.

استاندار البرز در ادامه از طرح‌های توسعه‌ای انرژی‌های تجدیدپذیر در استان خبر داد و گفت: در بازدید اخیر از نیروگاه خورشیدی نزدیک شهرک صنعتی اشتهارد، که بیش از ۲ هزار واحد تولیدی دارد، پیشنهاد شد که پنل‌های خورشیدی بر پشت‌بام واحدهای صنعتی نصب شود تا صنایع برق مورد نیاز خود را تأمین کنند. امروز مصوب شد که تمام برق تولیدی نیروگاه‌های خورشیدی در داخل استان مصرف شود که این گام مؤثری در کاهش خاموشی خواهد بود.

عبداللهی با اشاره به پروژه‌های زیرساختی بزرگ افزود: تحقق این پروژه مشروط به جذب سرمایه‌گذار است و باید از همه ظرفیت‌های موجود از جمله مولدسازی اموال مازاد بهره بگیریم.

وی همچنین به لزوم دقت دستگاه‌ها در جذب اعتبارات هزینه‌ای و سرمایه‌ای اشاره کرد و گفت: برخی دستگاه‌ها در سال‌های گذشته به دلیل عدم مدیریت، اعتبارات خود را از دست دادند. انتظار دارم امسال تا پایان شهریور، تمام ظرفیت جذب منابع را به‌کار گیرند.

انتهای پیام/شراره کهنسال

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ممنون از ثبت دیدگاه. پس از بررسی نمایش داده خواهد شد.