توسعه زیرساخت‌های انتقال سوخت در دولت سیزدهم با راه‌اندازی خط لوله جدید

محمدصادق عظیمی‌فر، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در جریان بازدید محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت از این شرکت، گزارشی از عملکرد چهارماهه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ارائه داد. وی اظهار داشت: هم‌اکنون ۱۰ پالایشگاه کشور با ظرفیت پالایش روزانه حدود ۲.۴ میلیون بشکه در مدار تولید قرار دارند و فرآورده‌های تولیدی این پالایشگاه‌ها از طریق بیش از ۱۶ هزار ناوگان حمل، ۳ هزار مخزن‌دار ریلی و ۱۴ هزار کیلومتر خط لوله به سراسر کشور ارسال می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری همگام با البرز، کهنسال؛

عظیمی‌فر همچنین افزود: در حال حاضر بیش از ۳۲۰ میلیون لیتر انواع فرآورده نفتی در کشور تولید می‌شود و به‌دست مصرف‌کنندگان می‌رسد. وی به تحویل بیش از ۲.۲ میلیارد لیتر سوخت مایع بیشتر به نیروگاه‌ها در چهار ماهه استقرار دولت سیزدهم اشاره کرد که این رقم نشان‌دهنده رشد ۴۸ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران خاطرنشان کرد: تحویل نفت‌گاز نیروگاه‌ها در آذر امسال به میانگین ۴۸ میلیون لیتر در روز رسیده که ناشی از افزایش تولید جهت تأمین نیاز نیروگاه‌ها بوده است. او همچنین به کاهش ذخایر نیروگاه‌ها در آغاز دولت سیزدهم نسبت به سال گذشته اشاره کرد.

عظیمی‌فر از افزایش تولید نفت‌گاز کشور در آذرماه خبر داد و افزود: تولید نفت‌گاز کشور از ۱۱۱ میلیون لیتر در روز در پنج‌ ماهه نخست سال به ۱۲۵ میلیون لیتر در روز افزایش یافته است. این افزایش تولید به‌دنبال راه‌اندازی طرح‌های زودبازده و اصلاحات فرآیندی در پالایشگاه‌ها بوده است.

وی همچنین به افزایش تولید بنزین اشاره کرد و گفت: در آذر امسال نسبت به سال گذشته حدود ۱۰ میلیون لیتر در روز تولید بنزین افزایش یافته است، که این افزایش بدون کاهش کیفیت بنزین صورت گرفته است.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران از بهره‌برداری فاز نخست خط لوله جدید بندرعباس-رفسنجان با طول ۴۵۰ کیلومتر در چهار ماهه استقرار دولت سیزدهم خبر داد و افزود: این خط لوله موجب افزایش توان انتقال فرآورده به سمت شمال کشور شد.

عظیمی‌فر در پایان از افزودن ۲,۵۰۰ نفتکش جاده‌پیما و ۴۰۰ مخزن‌دار ریلی جدید به ناوگان پخش سوخت خبر داد و تاکید کرد: حمل سوخت مایع در شرایط جوی نامناسب و با سختی‌های فراوان از سوی ۱۶ هزار و ۴۰۰ راننده نفتکش به‌صورت شبانه‌روزی در حال انجام است.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ممنون از ثبت دیدگاه. پس از بررسی نمایش داده خواهد شد.