معاونت ارتباطات و روابط عمومی در دولت آینده تشکیل شود
نویسنده کتاب برنامهریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی پیشنهاد کرد: رییس جمهوری به جای شورای عالی اطلاع رسانی دولت "معاونت ارتباطات و روابط عمومی" را تشکیل دهد.
به گزارش پایگاه خبری همگام با البرز دکتر حمید شکری خانقاه در سمینار تخصصی آنلاین مدیران روابطعمومی دانشگاه های سراسر کشور اظهار داشت: روابط عمومی به متخصصان ارتباطی و حرفهای نیاز دارد و متخصصان به حمایت و پشتیبانی مدیران ارشد نیازمندند.
دارنده مدرک بینالمللی “مدیریت روابط عمومی” از دانشگاه روششناسی فرانسه،افزود: گام اول آن است که روابطعمومیها خود را به سطح حرفهای و تخصصی ارتقاء دهند و از کلیشهگرایی و تمرکز بر اطلاعرسانی صرف و ارائه آمارهای بیخاصیت از دستاوردهای اغلب غیرواقعی و اغلب ساختگی پرهیز کنند و نظام شایستگی و مسئولیتهای اجتماعی و اخلاق حرفهای را در بدنه سازمانی خود ایجاد کنند.
وی با اشاره به اینکه برای تعامل بیشتر دولت و مردم باید نظام ارتباطات یکپارچه کشور در تمام بدنه دولت و سایر قوا ایجاد شود و در ادامه پیشنهاد به رئیسجمهور منتخب در خصوص تشکیل “معاونت ارتباطات و روابط عمومی” در دولت بیان کرد: دولتها در چند سال گذشته، همیشه منش اطلاعرسانی یکطرفه را در پیش گرفتهاند و هرگز در اندیشه تعامل و ارتباط دو جانبه با مردم نبودهاند و به این دلیل شکاف بین مردم و دولتها ایجاد شده است.
وی در آستانه تشکیل دولت سیزدهم گفت: جامعه روابطعمومی از منتخب مردم در سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری به عنوان مقام عالی دولت انتظار دارد، برای رفع این مشکل جدی و جبران خلاء رابطه ملت و دولت، معاونت ارتباطات و روابطعمومی را در ساختار جدید ریاست جمهوری تشکیل دهد.
عضو هیاتمدیره خانه روابطعمومی ایران بر این نکته تاکید کرد که تشکیل معاونت ارتباطات و روابطعمومی در ساختار ریاست جمهوری اسلامی میتواند نقش متولی کارآمد و موثر برای نظام ارتباطات یکپارچه کشور ایفا کند و به جای اطلاعرسانی یکطرفه به مردم، مدیریت هوشمندانه ارتباطات و روابطعمومی مردم_دولت و دولت_مردم را برعهده بگیرد.
وی تصریح کرد: بدیهی است در صورت موافقت، جامعه روابطعمومی و متخصصان ارتباطات برای تحول و نظاممندی روابطعمومی در کشور و ایجاد نظام ارتباطات یکپارچه کشور، برای عملیاتی شدن این پیشنهاد آماده هرگونه همکاری خواهند بود.
انتهای پیام/شراره کهنسال