زهرا لاریجانی (وانیا) ،نویسنده کتاب علمی گردشگری خوراک در گفتگو با پايگاه خبرى همگام با البرز اظهار داشت:هدف از تالیف این کتاب بررسی صنعت گردشگری در ۱۰ بخش متفاوت با موضوع غذا و نقش آن در توسعه گردشگرى و فرهنگ عامه اقوام ايرانى است .
این کتاب شامل بخش های متنوعی از جمله اهداف گردشگری خوراک قابلیت ها ،محدوديت هاو چالش پيش روى اين صنعت در ایران می باشد . این کتاب اولين كتاب علمى مى باشد که در اين زمينه منتشر شده است .
وی افزود : بدون شک خواندن این اثر برای کسانی که در حوزه ی گردشگری فعالیت دارند ثمر بخش خواهد بود و الهام بخش شيوه هاى نوين در جذب گردشگر مى باشد.
انتهای پیام/شراره کهنسال